nieuws

LeadInSurance: nieuwe netwerkgroep voor 35- tot 50-jarigen

Carrière

LeadInSurance: nieuwe netwerkgroep voor 35- tot 50-jarigen

Er is een nieuwe netwerkgroep voor mensen in de verzekeringsbranche die tussen de 35 en 50 jaar oud zijn. LeadInSurance is de naam van de groep voor ‘de nieuwe leiders van de verzekeringsmarkt’.

De groep is onder meer opgericht door Sjaak Schouteren, mede-oprichter van Young Insurance. Die netwerkgroep was Schouteren zelf qua leeftijd inmiddels ook ontgroeid en intussen heeft Young Insurance ook een nieuw bestuur. Daardoor had Schouteren zijn handen vrij om een nieuwe groep op te richten. Dat deed Schouteren samen met Bas Baks (CMS DSB Advocaten) en Jeroen Baart (Riwal).

“LeadInSurance is een netwerkgroep voor mensen werkzaam in de verzekeringsbranche (leeftijdcategorie 35- 50 jaar) die het interessant vinden om met gelijkgestemden op informele wijze bij elkaar te komen”, valt te lezen op de LinkedIn-pagina van de nieuwe groep. Schouteren voegt daaraan toe: “LeadInSurance is bedoeld voor mensen die al een paar stappen hebben gezet in hun carrière en graag nog meer stappen zetten voor hun eigen carrière maar ook voor de branche als geheel. Met enige arrogantie: the new leaders in the insurance market.” LeadInSurance, dat in een paar dagen ruim honderd leden heeft verzameld, wil geregeld netwerkevents opzetten en ook een buitenlands werkbezoek organiseren.

Reageer op dit artikel