nieuws

Introductie Coassurantie Brand voor nieuwkomers in brandsector

Carrière

Introductie Coassurantie Brand voor nieuwkomers in brandsector

Op initiatief van Cobra1998, de netwerkgroep voor jongeren die werken in de sector coassurantie brand, is een nieuwe cursus, Introductie Coassurantie Brand, ontwikkeld. Jonge nieuwkomers in de brandsector kunnen in zeven bijeenkomsten hun kennis bijspijkeren.

De introductie is ontwikkeld omdat bestuursleden van Cobra1998 hebben geconstateerd dat de nieuwkomers binnen de brandsector ‘regelmatig onvoldoende kennis paraat hebben van de coassurantiemarkt’. Een laagdrempelige manier om die kennis op te doen was er nog niet. Dus ontwikkelden Rudolf van der Werff (Dekra) en Martina Smit (Van Steenderen Mainport Lawyers) met ondersteuning van het VNAB zelf een cursus.

Tijdens zeven bijeenkomsten in de middag, in Rotterdam en omgeving werken de nieuwkomers met verschillende marktpartijen als VNAB, Lloyds, Concordia de Keizer, AIG en Van Ameyde aan hun kennis van de coassurantiemarkt. De eerste bijeenkomst is op 20 april bij het VNAB en de bijeenkomsten worden vervolgens om de twee of drie weken georganiseerd tot de laatste bijeenkomst op 27 juli. Op 31 augustus volgt dan nog een afsluitende borrel. Inschrijven kan hier.

Reageer op dit artikel