nieuws

Young InSurance krijgt nieuw bestuur

Carrière

Young InSurance krijgt nieuw bestuur

Young InSurance gooit het roer om en heeft een nieuw bestuur gekregen. Het bestuur van de netwerkvereniging voor jonge professionals in de verzekeringssector, zal voortaan bestaan uit tien leden. Voorheen bestond het bestuur uit twee leden, maar Sjaak Schouteren en Rosemarijn Peters kondigden eerder dit jaar aan zich terug te trekken als bestuurders.

Met de komst van de nieuwe bestuursleden is ook gekozen voor een nieuwe structuur binnen de organisatie. Young InSurance zal bestaan uit een evenementen-, marketingcommunicatie- en Match InSurance-commissie gevormd door ieder drie bestuursleden. De marketingcommunicatie-commissie wordt gevormd door Denise Heijstek, Lars Springeling en Eelco Wester, de laatste is tevens voorzitter van Young InSurance. Deze commissie is verantwoordelijk voor het communiceren met en het werven van (nieuwe) leden en sponsoren. De evenementen-commissie, vertegenwoordigd door Kees Heijboer, Björn Jalving en Zeynep Bulut, houdt zich bezig met de organisatie van workshops, netwerkborrels, lezingen en sportevenementen zoals het Assurantie Hockey Toernooi. Bernadette Bode, Jurgen Struiksma en Judith Hooge Venterink vormen tot slot samen de Match InSurance-commissie, het mentor-mentee traject waarin young professionals worden gekoppeld aan een ervaren senior binnen de branche. Daarnaast zal Danielle den Hoed de functie van secretaris bekleden.

Young InSurance is eind 2009 opgericht door Sjaak Schouteren en Rosemarijn Peters met als doel het bij elkaar brengen van young professionals binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. De netwerkvereniging kent inmiddels meer dan 1.800 leden. Daarnaast is dit jaar ook Young InSurance BE, de Belgische tak van Young InSurance, opgericht.

Reageer op dit artikel