nieuws

Pim van Diepen is actuarieel talent 2015

Carrière

Pim van Diepen is actuarieel talent 2015

Pim van Diepen (Mercer) is door het Actuarieel Podium uitgeroepen tot jong actuarieel talent van het jaar 2015. De nieuwe prijs wordt uitgereikt aan actuariële talenten van maximaal 35 jaar, waarbij zichtbaarheid en visie centraal staat.

Om voor de award in aanmerking te komen, moeten actuarieel professionals nu al een uithangbord voor de beroepsgroep zijn. Ze hebben een bijzondere bijdrage met substantiële en aantoonbare maatschappelijke relevantie geleverd, aan de ontwikkeling en/of toepassing van het actuariaat of het financieel riskmanagement.

Debat 
Om zijn nominatie te verzilveren moest Van Diepen in een live debat over ethiek in het actuariële werkveld opnemen tegen twee andere genomineerden. Met 63% van de stemmen werd hij door het publiek verkozen als winnaar. Van Diepen laat weten “vereerd te zijn”.

Reageer op dit artikel