nieuws

Lees, denk en doe mee met am:talent

Carrière

Lees, denk en doe mee met am:talent

Voor jonge talenten in de verzekeringsbranche heeft am:web sinds vandaag een speciale pagina opgezet: am:talent. Een pagina met nieuws voor de jonge verzekeringsprofessionals, maar ook een podium voor hen om hun ideeën en verhalen te delen.

Het cliché van de verzekeringsbranche als een samenvoeging van mannen in saaie, grijze pakken is passé. Genoeg jongeren hebben hun plekje gevonden bij verzekeraars, intermediairs, makelaars, overal in de branche en het wordt steeds duidelijker dat hun aanwezigheid ook noodzaak is in een dynamische wereld. Het is niet voor niks dat het Verbond van Verzekeraars deze week jonge verzekeraars uitnodigde om het antwoord te verzinnen op de constant innoverende wereld. Van de oudere generatie wordt het blijkbaar niet meer verwacht, terwijl het om de toekomst van de branche gaat.

am:talent
Bij am: zijn we ook heel benieuwd naar wat de jongeren uit de branche drijft en vooral ook naar hoe zij de toekomst zien. Daarvoor is de pagina am:talent. Aan de ene kant zullen wij als redactie ons steentje bijdragen met het plaatsen van inspirerend nieuws over innovatie en talent. Dat kan een kort nieuwtje zijn, een verslag van een bijeenkomst, maar ook artikelen uit am:magazine. Daarin verschijnt vanaf november een talentpagina, waar elke maand een jonge branchegenoot in het zonnetje werd gezet. Ook de lijst van 25 verzekeringstalenten staat op deze pagina’s.

Maar daarnaast willen we graag dat jullie ook een bijdrage leveren. Ben jij bezig met een mooie innovatie waar je graag over wil vertellen, laat het weten. Heb jij ideeën over de toekomst van de branche, schrijf een blog. Vind je dat je thuishoort in de lijst met 25 talenten uit de branche, vertel ons waarom.

Heb je vragen, tips of een bijdrage, laat het weten. Mail naar: leonbrandsema@vakmedianet.nl

Reageer op dit artikel