nieuws

‘Wat jonge verzekeraars bezighoudt’, top 25 verzekeringstalent 2014

Carrière

Voor het decembernummer van 2014 organiseerde am:, in samenwerking met De Zaak van Vertrouwen, voor het eerst een rondetafel met jonge verzekeringstalenten. Daaraan gekoppeld werd een lijst met 25 jonge talenten uit de branche geselecteerd.

‘Wat jonge verzekeraars bezighoudt’, top 25 verzekeringstalent 2014

In totaal schoven er 12 jongeren van Aegon, ASR, Delta Lloyd, Achmea, Nationale-Nederlanden en Reaal aan voor de rondetafel. Er werd gepraat over onder meer het geslonken vertrouwen in de branche en hoe dat teruggewonnen kan worden. “Vertrouwen draait om het waarmaken van verwachtingen”, zei Frank van Wessel. “Klanten kopen een product, maar verwachten dienstverlening. Daarom moeten we net zoveel nadenken over de dienstverlening als over het product zelf.” De jongeren geven ook aan waarom zij trots zijn om in de branche te werken. ““Ik wilde graag werken bij een financieel dienstverlener vanwege de ervaringen van familie, vrienden en mensen uit mijn omgeving. Zij hadden positieve én negatieve ervaringen. Daarom dacht ik: hoe leuk zou het zijn als ik hen zou kunnen helpen. Ik test ook alle nieuwe ontwikkelingen bij mijn familie en vrienden, en dat kan soms best confronterend zijn”, zei Alex Bogman van NN.

Lees hier het complete verslag van het rondetafelgesprek en bekijk ook de lijst met 25 jonge verzekeringstalenten die hun wensen en doelen delen.

Reageer op dit artikel