Whitepapers

Maak kennis met het Food & Agri eBook

Branche 2262

Maak kennis met het Food & Agri eBook

In het eBook Food & Agri van Dirkzwager komen diverse onderwerpen aan bod waarmee een ondernemer in deze branche te maken kan krijgen. De artikelen gaan over de onderwerpen landbouw en veehouderij, produceren, bedrijfsgeheimen, auteursrechten en merken, etikettering, verpakking en reclame, aansprakelijkheid en overeenkomsten en recall en bestuursrecht.

Het hele juridische spectrum
Er zijn allerlei aandachtspunten waaraan een ondernemer misschien niet 1-2-3 denkt. De Food & Agri groep van Dirkzwager heeft door een multidisciplinaire aanpak vele onderwerpen en oplossingen paraat, van contracten tot milieuvoorschriften, van risicobeheersing tot productaansprakelijkheid/recalls, van merken tot toezicht. Dirkzwager volgt de ontwikkelingen, kennen de trends en lopen voorop in juridische kennis. Met die kennis helpt de firma ondernemers graag om zoveel mogelijk kansen te benutten en risico’s te beperken.

Download nu het gratis eBook.

Dit is een partnerbijdrage van Dirkzwager. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Dirkzwager.

Reageer op dit artikel