Whitepapers

Gratis boek over leiderschap in de adviesbranche

Branche 1542

Gratis boek over leiderschap in de adviesbranche

Leerzame lessen en praktische tips van ‘Aanjagers, dwarsdenkers en doeners’ in de adviesbranche zijn nu te lezen in een gratis whitepaper.

De financiële adviesbranche is springlevend en staat bol van ontwikkelingen en verbeteringen. Leiders van advieskantoren geven daar met veel deskundigheid, energie en plezier leiding aan. Hoe we dat weten? We spraken veel financieel adviseurs over hun leiderschap. Over jezelf kennen, meebewegen en durven innoveren. Over efficiënt werken, koers bepalen en het beste uit je mensen halen.

De ontmoetingen leverden mooie inzichten en ervaringen op over leidinggeven aan duurzaam succes in de adviesbranche. Leerzame lessen en tips die we bundelden in het boek ‘Aanjagers, dwarsdenkers en doeners’. Een boek dat we graag met u delen. Laat u inspireren en pak ook uw leiderschap!

Download hier uw gratis exemplaar >>

 

Reageer op dit artikel