Whitepapers

3 need-to-knows over serviceproviders

Branche

3 need-to-knows over serviceproviders

Serviceproviders nemen een bijzondere positie in tijdens de hypotheekacceptatie. Ze zijn voor de onafhankelijke, ongebonden intermediair de gateway naar de hypotheekverstrekker. Samen met de intermediair proberen ze zo snel mogelijk een offerteaanvraag dan wel de acceptatie rond te krijgen.

Over de rol van serviceproviders bestaat bij veel intermediairs echter onduidelijkheid. Dat werkt misverstanden en vooroordelen in de hand. Voor een goede samenwerking tussen het intermediair en de serviceproviders is helderheid een vereiste. Waar staan de serviceproviders in de keten? Welke taken nemen zij op zich? En wat is hun meerwaarde? Lees er alles over in de whitepaper 3 need-to-knows over serviceproviders.

[contact-form-7 title=”Whitepaper 3-need-to-knows over serviceproviders”]

U krijgt een e-mail toegestuurd met een link naar het bestand en geeft tevens toestemming voor een eenmalige benadering door de opsteller van deze whitepaper.

Reageer op dit artikel