Whitepapers

On the road again

Branche

On the road again

De economie begint langzaamaan weer op volle toeren te draaien en het aantal zakenreizen neemt navenant toe. Volgens de Global Business Travel Association herstelde de mondiale  zakelijke reisbranche zich in 2013 fors met een omzetgroei naar totaal $ 1,2 biljoen. Het sterke herstel van het internationale zakelijke verkeer brengt ook risico’s met zich mee, met name op medisch vlak. Een risico dat bovendien ingewikkelder is dan vroeger omdat bedrijven nu vaker kiezen om hun werknemers om meerdere korte trips naar verschillende locaties te sturen dan ze op één plek te stationeren. Een goede voorbereiding van werkgeverszijde  is noodzakelijk en vaak ook wettelijk verplicht.  Een adequate verzekering hoort daar ook bij.

Lees meer hierover in ons Engelstalige rapport Business Travel Risk

 

 

Reageer op dit artikel