video

Behandeltijd dossier van twaalf naar zes minuten

Branche 2325

Behandeltijd dossier van twaalf naar zes minuten

Een dossier behandelen. Kan het sneller en slimmer? SUREbusiness ontwikkelde software waarmee de afhandeltijd van dossiers wordt gehalveerd. “Vandaag de dag werken er 250 advieskantoren met onze software.” Directeur Levent Turkmen legt het succes uit.

Ondanks de trend van de verschuiving van papier naar het scherm, wordt er vandaag de dag nog steeds veel gebruik gemaakt van papier en intensieve, administratieve processen. Wat zijn de voordelen voor een bedrijf om mee te gaan met de digitalisering? Makkelijk terug te vinden stukken, een papierloze workflow en een transparant proces. Kortom: digitalisering helpt een onoverzichtelijke administratie en lange doorlooptijden te voorkomen.

Digitaal platform verhoogt productiviteit

Een digitale administratie zorgt ervoor dat informatie voor meerdere partijen toegankelijk wordt. Dit is handig, omdat het digitaal delen van documenten veel sneller gaat. Het behandelen van een dossier gebeurt vele malen efficiënter. Hierdoor schiet de productiviteit omhoog. Het platform van SUREbusiness voegt daar nog een aantal voordelen aan toe: op hun platform kunnen adviseurs eenvoudig de verschillende producten van maatschappijen inzien, offertes maken en een risicoscan voor klanten aanvragen.

Nadenken over je procesinrichting is de start van digitalisering

Er bestaat weerstand om je als adviseur afhankelijk te maken van een platform. Dat is in wezen oud denken. Er zijn tegenwoordig veel succesverhalen over digitaliseren en werken met een platform te vinden, waaronder die van SUREbusiness. Daarbij is berekend dat de digitalisering van de verzekeringsmarkt voor 1,5 biljoen euro aan waarde aan deze markt zal toevoegen. De start van digitalisering begint eigenlijk met het nadenken over hoe je je processen gaat inrichten en bekijken welke positieve effecten dat op je businessmodel heeft.

Betrek software developers bij je proces

Het succes van SUREbusiness volgens Turkmen? “Het regelmatig betrekken van software developers bij je proces, duidelijke product requirements stellen en vooral gewoon beginnen!”

Bekijk de video: hoe kun je als bedrijf groeien dankzij digitalisering? Wat zijn de voordelen en tot welk succes kan het leiden? Directeur Levent Turkmen van SUREbusiness legt het uit.

De Waarde van advies van Avéro Achmea staat dit jaar in het teken van digitalisering. Inmiddels is er ook een opleiding Digitale Transformatie voor adviseurs ontwikkeld in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Lees meer op Voorzie.nl.

Dit is een partnerbijdrage van Avéro Achmea. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Avéro Achmea.

Video

Reageer op dit artikel