video

Onderscheiden door digitalisering in de adviesbranche

Branche 889

Ook dit jaar was Avéro Achmea weer te vinden op de am:dag. Het thema van deze dag, ‘Building Trust’, benadrukt dat het nooit te laat is om te bouwen aan vertrouwen. De verzekeringsbranche is zeker op de goede weg. Maar de denkbeeldige kloof tussen de sector en de klant is nog niet helemaal gedicht. Daarvoor is meer vertrouwen nodig. En dat gaat stapje voor stapje.

Onderscheiden door digitalisering in de adviesbranche

Volgens Avéro Achmea speelt digitalisering daar een belangrijke rol in. Door je basisproces slimmer en efficiënter in te richten, creëer je niet alleen een completer klantbeeld, maar houden adviseurs meer tijd over voor direct klantcontact en persoonlijke aandacht. Iets waarmee u het verschil kunt maken. Zeker in dit digitale tijdperk.

Max Derikx over de kansen van digitalisering in de adviesbranche

Bekijk de video: Hoe komt het dat digitalisering zo’n hot item is in de adviesbranche? Waarom is dit juist een kans voor de financiële dienstverlener? En wat kan de adviseur van Avéro Achmea verwachten? Max Derikx, Senior Manager Achmea Intermediaire Regie, legt het uit.

De Waarde van advies van Avéro Achmea staat dit jaar in het teken van digitalisering. Inmiddels is er ook een opleiding Digitale Transformatie voor adviseurs ontwikkeld in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Lees meer op Voorzie.nl.

Dit is een partnerbijdrage van Avéro Achmea. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Avéro Achmea.

Video

Reageer op dit artikel