video

U heeft een afspraak met een schade-expert. Wat kunt u verwachten?

Branche

U heeft een afspraak met een schade-expert. Wat kunt u verwachten?

Om bij de tegenpartij een schade-claim in te kunnen dienen moeten wij eerst een schadebegroting maken. Daarvoor zal een door ons ingeschakelde schade-expert uw voertuig moeten beoordelen. Hier zit voor u geen kosten aan verbonden.

De schade-expert zal met u contact opnemen om een afspraak in te plannen. Wij hebben de voorkeur om deze afspraak op locatie uit te voeren bij de bij ons aangesloten schade herstelbedrijven. Wij hebben hier de beschikking over alle middelen om de schade aan uw voertuig goed te kunnen beoordelen.

Andere voordelen zijn:

Gratis vervangend vervoer bij reparatie
Gratis haal-en brengservice
Voorschieten reparatiekosten
Schade expertise door register expert

De expertise zal gebeuren door of onder verantwoordelijkheid van een Register Expert ( zie www.nivre.nl). Dit waarborgt vakkennis, kwaliteit, objectiviteit en onafhankelijkheid. Al dan niet in samenwerking met een medewerker van het reparatiebedrijf zal de omvang van de door u geleden materiële schade worden vastgesteld.

Nadat u bericht heeft ontvangen omtrent het schadebedrag kunt u direct een afspraak maken om de schade te laten herstellen. U dient er wel rekening mee te houden dat het nog niet 100% zeker is dat 112schade.nl verhaalservice de schade kan verhalen op de tegenpartij.

Meenemen bij expertise

Het is belangrijk dat u bij de expertiseafspraak uw legitimatiebewijs en het kenteken- of registratiebewijs van uw voertuig meeneemt. Indien er ook schade is aan kleding, helm of andere zaken verzoeken wij u dit bij het voertuig achter te laten.

Schade aan kleding en andere losse zaken

Heeft u naast voertuigschade ook schade aan uw kleding, helm, laptop of andere losse zaken zorg er dan voor dat deze voorwerpen ook bij het voertuig aanwezig zijn zodat de expert deze direct mee kan nemen in de schadebegroting.

Wij willen u vragen om circa 15 minuten voor het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn.

Dit is een partnerbijdrage van 112schade. Bekijk hier een volledig overzicht van de partnerberichten van 112schade.

Reageer op dit artikel