Week van AM: het programma van dag 3

Week van AM: het programma van dag 3

De derde dag van De Week van AM staat voor de deur en er zijn opnieuw talloze boeiende sessies te bekijken. Vandaag gaan we op pad met Jaap de Louw (Avéro Achmea), geeft Lemonade-ceo Daniel Schreiber een webinar en wordt tijdens het Top 100 live debat de top 100 grootste intermediairbedrijven bekendgemaakt. We nemen het programma van woensdag 25 november met je door.

We beginnen de dag om 9.00 uur met Jaap de Louw (Avéro Achmea) die in een rode Fiat 500 door het land rijdt om adviseurs te interviewen over digitaal samenwerken. In de eerste van drie afleveringen gaat Jaap naar Eindhoven en spreekt hij met Wendy de Wit, productmanager Zorg en Inkomen van Aon.

Vanaf 9.30 uur kun je digitaal aanschuiven bij de talkshow van ‘De Goudse Inside’. Aan tafel zitten de twee trendverkenners en innovatieversnellers van The Fountainheads: commercieel directeur Bernardo Walta en innovatiemanager Joost Storms van De Goudse.

Op de bank met Jort

Tijdens de Week van AM komt dagelijks een nieuwe gast op de bank zitten met Jort Kelder. Vandaag is dat de ceo van Independer Felix Tenniglo. Deze reportage duurt van 10.30 tot 10.50 uur.

Netwerkmomenten

Gedurende de dag zijn er één of meerdere netwerkmomenten gepland. Vandaag is dat bijvoorbeeld van 10.50 tot 11.30 uur. Je kunt dan een speeddate aangaan in de netwerklounge of het partnerplein bezoeken om in gesprek te gaan met de partners. Ook buiten deze tijden kun je op het partnerplein en in de netwerklounge terecht.

Webinar en Q&A met Lemonade

Vanaf 11.30 uur is er een webinar en Q&A met Lemonade. Wat heeft het een halfjaar naar de introductie geleerd over de Nederlandse verzekeringsmarkt? En wat zit er nog in de pijplijn? Daniel Schreiber, medeoprichter en ceo van Lemonade beantwoordt deze vragen.

Dagelijks Journaal

Elke dag om 12.00 uur neemt presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio) het belangrijkste nieuws uit de verzekeringswereld met je door. Het nieuws wordt samengesteld door de redactie van AM.

Ondernemen doe je samen

Na het AMweb Journaal volgt dagelijks van 12.15 tot 12.45 uur een inspiratie vlog en live sessie met NN-hardloopambassadeur Erben Wennemars. Hij daagt je uit na te denken over thema’s die bij jou als adviseur én ondernemer spelen. Inclusief inspirerende voorbeelden uit zijn carrière.

Tijdens de iTalk: Quantum computing van 12.45 uur neemt De Goudse je mee in ‘de wondere wereld van quantum computing’. Om 13.30 uur kom je alles te weten over garageverzekeringen en wagenparken. En tijdens de livesessie van 14.00 uur wordt besproken hoe waardeoverdrachten worden vereenvoudigd.

Top 100 live debat

Wat willen de adviseurs uit de Top 100? Hoe staan ze er voor? Wat willen ze van verzekeraars? Arie van den Berg, Henri Veldsink en Wilfred Mooij gaan om 14.30 uur in debat onder leiding van hoofdredacteur Theo van Vugt.

Tussen 15.00 en 15.20 uur is Arash Poorasadi aan het woord over Open Finance middels een live PSD2 demo. De dag rondt af met een e-lecture van professor Strategisch Leiderschap Bob de Wit.

Terugkijken

Heb je een sessie gemist? Geen zorgen, bijna alle sessies zijn vanaf de volgende dag hier terug te kijken.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM