nieuws

Nog 2 weken: AMdag 2019

Branche 552

Over twee weken is het zo ver: de AMdag. Aanmelden voor de jaarlijkse branchedag voor de financiële dienstverlening is nog steeds mogelijk, al neemt het aantal beschikbare tickets volgens de organisatie nu snel af. Nieuw dit jaar is dat intermediairs onder voorwaarden gratis toegang krijgen.

Nog 2 weken: AMdag 2019

‘I am:curious | New ideas for new horizons’ is het thema van de AMdag; die op dinsdag 26 november wordt gehouden in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. AMdag 2019 heeft een sterk inhoudelijk plenair programma met diverse topsprekers en debat. Maar ook zijn er diverse expertsessies voor wie de diepte in wil. Op de beursvloer staan ontmoeting en netwerken centraal.

Marktveranderingen

Journalist en presentator Antoin Peeters van RTL neemt het dagvoorzitterschap voor zijn rekening. Jos Baeten (ASR), Ron Gardenier (Aon/NVGA) en Geert Bouwmeester (De Goudse) nemen een plek in op het podium om te debatteren over alle marktveranderingen. Autocoureur Robert Doornbos zorgt bovendien voor een inspirerende afsluiter: hij biedt een uniek inkijkje in de snelle wereld van de autosport en maakt daarbij een link naar innovatie, samenwerken, leiderschap en ondernemen.

Spraakzame nerd

Verder zijn is er een sessie van internetondernemer Alexander Klöpping (1987), die wel wordt omschreven als een spraakzame nerd van de nieuwe generatie. Hij is vooral druk als eindbaas van de journalistieke digitale dienst Blendle.

Recruitmentmarkt

Ceo Ineke Kooistra van YoungCapital spreekt namens de recruitmentmarkt. Zij is er met haar bedrijf in geslaagd die behoorlijk op de kop te zetten door tegen de stroom in te ondernemen en daardoor jaar op jaar meer dan 50% autonoom te groeien.

Bunq

Ceo en oprichter van de digitale bank Bunq en TransIP Ali Niknam is eveneens op het podium te vinden. Zijn webhostingbedrijf TransIP is uitgegroeid tot een van grootste spelers van de Benelux. In 2012 wist hij de traditionele bankwereld te verrassen met Bunq: een tech-bedrijf met bankvergunning, geleid door, naar eigen zeggen, een tech-nerd in spijkerbroek en t-shirt.

Klik hier om verzekerd te zijn van een ticket voor 26 november >>

Reageer op dit artikel