nieuws

Geeke Feiter-van Heuvelen wordt nieuwe directeur Verbond

Branche 1297

Per 1 januari 2020 wordt Geeke Feiter-van Heuvelen directeur bij het Verbond van Verzekeraars. Daarmee heeft de branchevereniging na het vertrek van Leo de Boer weer drie directeuren. De directie wordt gecompleteerd door Richard Weurding en Harold Herbert. Feiter-van Heuvelen deed haar ervaring in de branche op bij NN Group en ING.

Geeke Feiter-van Heuvelen wordt nieuwe directeur Verbond

Bij Nationale-Nederlanden was Feiter-van Heuvelen onder meer verantwoordelijk voor het particulier schadebedrijf in Nederland en België. Ze was actief in zowel de intermediaire als bancaire verzekeringsdistributie. Sinds december 2017 geeft ze leiding aan het Centrum Veilig Wonen, de advies- en uitvoeringsorganisatie die in het Groningse aardbevingsgebied de NAM adviseert. Per 1 januari houdt die organisatie echter op te bestaan.

Maatschappelijke antenne

Voorzitter van het Verbond Willem van Duin is verheugd met de komst Feiter-van Heuvelen. Volgens Richard Weurding kent zijn nieuwe mededirecteur de sector en het Verbond goed. “Ze is ook bekend met de issues waar we als brancheorganisatie voor staan. Daarnaast beschikt ze over een goede maatschappelijke antenne en een relevant netwerk”, aldus Weurding.

Reageer op dit artikel