nieuws

Aon benoemt Annemarie Rosebeek in directie

Branche 1839

Vanaf 1 januari wordt Annemarie Rosebeek Chief Affinity bij Aon. Affinity is onderdeel van Aon Commercial Risk Solutions en biedt verzekeringsoplossingen voor consumenten en de kleinzakelijke markt (small enterprises). Met de komst van Rosebeek bestaat de directie van Nederlands grootste advieskantoor straks uit acht leden, onder voorzitterschap van ceo Marc van Nuland.

Aon benoemt Annemarie Rosebeek in directie

Rosebeek (52) was hiervoor ruim 18 jaar in verschillende rollen werkzaam bij ABN Amro. In haar laatste functie was ze directeur commercial marketing & sales bij ABN Amro Private Banking. In het persbericht reageert ze op haar nieuwe baan bij Aon. “De Affinity en SE-portefeuille laat mooie progressie zien, maar tegelijkertijd zijn er nog veel strategische uitdagingen met betrekking tot klantproposities, het uitbouwen van online salesfunnels en digitalisering. Ik kijk ernaar uit om daar samen met het team aan te werken.”

Digitale transformatie

Van Nuland is verheugd met de komst van Rosebeek. “Annemarie is een gedreven strategische professional uit de bancaire sector met een sterke focus op commercie, marketing, digitale transformatie en proposities. Haar jarenlange ervaring binnen de sales en marketing, gecombineerd met haar leiderschapsstijl, maakt Annemarie een zeer welkome versterking voor het directieteam.” 

Reageer op dit artikel