nieuws

Wim Heeres legt voorzittershamer Adfiz neer

Branche 1221

Adfiz moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. Wim Heeres (67) legt na vier jaar zijn functie neer. Hij heeft besloten om het rustiger aan te gaan doen en van zijn pensioen te gaan genieten. Na de Algemene Ledenvergadering van 6 november zal vice-voorzitter Roger van der Linden zijn taken waarnemen.

Wim Heeres legt voorzittershamer Adfiz neer

Heeres had zichzelf bij zijn benoeming als taak gegeven om veel aandacht te geven aan het verstevigen van de vereniging. “Als ik nu kijk naar Adfiz, zie ik een hechte, groeiende vereniging die veel doet voor haar leden en ook veel van haar leden terugkrijgt. Een vereniging ook, die zijn meerwaarde heeft laten zien in impactvolle dossiers zoals rondom de invoering van de privacywetgeving en de evaluatie van het provisieverbod.”

Natuurlijk moment

Het bestuur van zijn advieskantoor had Heeres al eerder overgedragen aan zijn zonen. Het is volgens hem daarom ook een natuurlijk moment om ook het voorzitterschap van Adfiz af te staan. “Ik heb een bijzonder mooie tijd bij Adfiz en voorgangers achter de rug. De samenwerking met de leden, een goed bestuur en een zeer professioneel bureau met zeer bekwame medewerkers onder leiding van Enno Wiertsema zal mij altijd bij blijven en daar wil ik ze voor bedanken.”

Bijdrage aan groei

Wiertsema prijst Heeres om zijn verenigingsgevoel, kennis over de branche, ondernemerschap en enorme netwerk, die volgens hem hebben bijgedragen aan de soliditeit en groei van Adfiz. “Persoonlijk wil ik Wim bedanken voor de richting die hij gaf als daarom werd gevraagd en de ruimte die hij mij heeft gegeven als directeur van Adfiz. Ik ken maar weinig mensen met zo’n staat van dienst die zo jong van geest zijn gebleven”, aldus Wiertsema.

Reageer op dit artikel