nieuws

Am:dag 2019: New ideas for new horizons

Branche 1101

‘I am:curious | New ideas for new horizons’ is dit jaar het thema van am:dag; het event dat op dinsdag 26 november wordt gehouden in Rotterdam. De Van Nelle Fabriek is voor het tweede achtereenvolgende jaar het decor van deze inspirerende branchedag voor verzekeraars en financieel dienstverleners.

Am:dag 2019: New ideas for new horizons

Dit jaar werken we samen aan nieuwe businessmodellen voor een snel veranderende verzekeringsmarkt. De verzekeringsmarkt is een markt waarin klanten steeds individualistischer worden, mondiger en veeleisender. Tegelijk is er meer behoefte aan advies dan ooit. Hoe gaan we daarmee om met een juiste mix van techniek en persoonlijk contact?

Nieuw talent

Technologie heeft een enorme invloed: mensen worden ouder waardoor zorg en pensioen onbetaalbaar worden: nieuwe (verdien)modellen zijn hard nodig! Of die modellen nog steeds solidair zijn, dat is de vraag. Risico’s worden immers steeds individueler in te schatten. Ook werken we op am:dag aan het verjongingsvraagstuk: de verzekeringswereld heeft nieuw talent nodig!

Ontmoeting

Am:dag 2019 heeft een sterk inhoudelijk plenair programma met diverse topsprekers en debat. Maar ook zijn er diverse expertsessie voor wie de diepte in wil. Op de beursvloer staan ontmoeting en netwerken centraal. Jaarlijks komen rond de 2.000 professionals op am:dag.

Marktveranderingen

Journalist en presentator Antoin Peeters van RTL neemt het dagvoorzitterschap voor zijn rekening. Jos Baeten (ASR), Ron Gardenier (Aon/NVGA) en Geert Bouwmeester (De Goudse) nemen een plek in op het podium om te debatteren over alle marktveranderingen. Autocoureur Robert Doornbos zorgt bovendien voor een inspirerende afsluiter: hij biedt een uniek inkijkje in de snelle wereld van de autosport en maakt daarbij een link naar innovatie, samenwerken, leiderschap en ondernemen.

Blendle

Verder zijn is er een sessie van internetondernemer Alexander Klöpping (1987), die wel wordt omschreven als een spraakzame nerd van de nieuwe generatie. Hij is vooral druk als eindbaas van de journalistieke digitale dienst Blendle.

Recruitment

Ceo Ineke Kooistra van YoungCapital spreekt namens de recruitmentmarkt. Zij is er met haar bedrijf in geslaagd die behoorlijk op de kop te zetten door tegen de stroom in te ondernemen en daardoor jaar op jaar meer dan 50% autonoom te groeien.

Verrassen

Ceo en oprichter van de digitale bank Bunq en TransIP Ali Niknam is eveneens op het podium te vinden. Zijn webhosting-bedrijf TransIP is uitgegroeid tot een van grootste spelers van de Benelux. In 2012 wist hij de traditionele bankwereld te verrassen met Bunq: een tech-bedrijf met bankvergunning, geleid door, naar eigen zeggen, een tech-nerd in spijkerbroek en t-shirt.

Klik hier om verzekerd te zijn van een ticket voor 26 november >>

Reageer op dit artikel