nieuws

Theo van Vugt wordt hoofdredacteur am:

Branche 1613

Theo van Vugt volgt Jannie Benedictus op als hoofdredacteur van am:. Van Vugt was eerder al vijf jaar hoofdredacteur van am: en de laatste 2,5 jaar hoofdredacteur van Cobouw, het vakplatform voor de bouw en net als am: een uitgave van uitgeverij Vakmedianet.

Theo van Vugt wordt hoofdredacteur am:

“Ik ken am:, uitgever Vakmedianet én de verzekeringswereld redelijk goed. Dus de overgang zal makkelijk zijn”, zegt Van Vugt. Hij kijkt uit naar de terugkeer naar am:, waar hij eerder vijf jaar werkte.

“De verzekeringswereld is dynamisch en onderhevig aan ingrijpende veranderingen. Ik wil am: de goed geïnformeerde én kritische beschouwer van de branche houden en met de bestaande redactie gaat dat zeker lukken. Waar we voorheen veel goede informatie via de site gratis weggaven staan we nu voor de opgave om daar geld voor te vragen. En dat kan alleen met artikelen die de verzekeringswereld raken en echt nieuw zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.”

Van Vugt is van origine historicus en was eerder hoofdredacteur bij de vaktitels Adformatie en Tijdschrift voor Marketing. Jannie Benedictus nam op 1 juli afscheid als uitgever/hoofdredacteur bij am:, omdat ze het tijd vond voor iets anders. Van Vugt begint op 1 september.

Reageer op dit artikel