nieuws

Rechtsbijstand Nationale-Nederlanden overgedragen aan DAS; Aegon aan Arag

Branche 1829

Nationale-Nederlanden, DAS en SRK Rechtsbijstand (SRK) hebben de overgang afgerond van de rechtsbijstanddossiers van SRK naar DAS. De afgelopen periode hebben de partijen nauw samengewerkt om de overgang van de dienstverlening te regelen. De ondernemingsraden van DAS en SRK gingen eerder al akkoord.

Rechtsbijstand Nationale-Nederlanden overgedragen aan DAS; Aegon aan Arag

Tot 1 juli werd de rechtsbijstand van Nationale-Nederlanden uitgevoerd door SRK Rechtsbijstand. Mede-eigenaren NN en Aegon wilden al eerder van SRK af en zegden het contract op per 1 januari 2019. Hiermee kwam het voortbestaan van de dienstverlener in het geding, waarna de Ondernemerskamer besloot dat pas per 1 juli opgezegd mocht worden.

Arag

Door de samenwerking met DAS brengt Nationale-Nederlanden het rechtshulpaanbod van NN, ING Verzekeringen en Ohra samen bij één aanbieder. Voor ABN Amro Verzekeringen blijft de dienstverlening bij Arag. In totaal zijn 240 medewerkers van SRK overgegaan naar DAS.

Nieuw kantoor Arag

Aegon heeft SRK ingeruild voor Arag. Vandaag heeft Arag en nieuwe kantoor geopend in Den Haag, waar 50 juristen van verschillende rechtsgebieden werkzaam zijn, onder wie een groot aantal die voorheen actief waren voor SRK.

Reageer op dit artikel