nieuws

Nationale-Nederlanden neemt innovatieve verzuimbegeleider HCS over

Branche 3646

Human Capital Services wordt overgenomen door Nationale-Nederlanden. De verzekeraar wil met de acquisitie de dienstverlening op het gebied van duurzame inzetbaarheid van werknemers versterken. HCS is een aanbieder van diensten en oplossingen op het gebied van risk- en casemanagement voor verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Nationale-Nederlanden neemt innovatieve verzuimbegeleider HCS over

“Wij zien dat het midden- en kleinbedrijf en mid-corporates een groeiende behoefte hebben aan ondersteunende diensten voor de inzetbaarheid van hun medewerkers”, zegt Nationale-Nederlanden ceo David Knibbe over de overname. “Met deze versterking hebben we een uitstekende basis om aan deze wens tegemoet te komen en kunnen we de dienstverlening van HCS aan haar klanten verder uitbouwen.”

Intermediair

Volgens het persbericht zal het Haagse HCS de dienstverlening aan werkgevers en verzekeraars gewoon voortzetten en blijft het de samenwerking met intermediairs opzoeken. De Haagse arbodienst ontwikkelt bovendien een nieuw IT-platform als basis voor de dienstverlening, in samenwerking met softwarebouwer Otherside at Work.

Otherside at Work is de ontwikkelaar van verzuimsysteem Xpert Suite. Nationale-Nederlanden neemt tegelijkertijd ook een minderheidsbelang in Otherside.

Reageer op dit artikel