nieuws

Jeroen Middeldorp benoemd tot Corporate Business Leader, Accident & Health bij Chubb

Branche 854

Jeroen Middeldorp is bij Chubb begonnen als Corporate Business Leader, Accident & Health (A&H). In deze nieuwe functie is hij mede verantwoordelijk  voor de ontwikkeling en verdere groei van Chubb’s Corporate Accident & Health portefeuille. Tevens stuurt hij het corporate team aan.

Jeroen Middeldorp benoemd tot Corporate Business Leader, Accident & Health bij Chubb

Middeldorp (1972) heeft 25 jaar ervaring in de verzekeringssector en werkte eerder bij onder meer Bloemers Nassau Group en AIG Europe. Voor zijn komst naar Chubb was hij werkzaam bij Aon Risk Solutions als Account Director Global Accounts.

Aanwinst

“We groeien al jaren met onze corporate A&H portefeuille en zien nog steeds veel extra mogelijkheden in dit segment”, zegt Stijn Réz, Manager Accident & Health Benelux. “Ik ben dan ook bijzonder blij dat we Jeroen hebben kunnen toevoegen aan ons team. Hij is zeer ervaren, beschikt over een uitgebreid netwerk en is ook op commercieel gebied een aanwinst. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken aan de verdere ontwikkeling van deze belangrijke tak van onze business.”

Reageer op dit artikel