nieuws

Directieteam KroonRaad wordt uitgebreid

Branche 578

Pim Peeters versterkt de directie van KroonRaad. Hij is verantwoordelijk voor de portefeuille Organisatie & Verkoop van de groepsholding, waar onder meer Qualiora Groep onder valt met de bekende formules Financieel Zeker, Zorgeloos Wonen, YourHypotheek, De Hypothekelaar en Xenter, alsmede het volmacht assuradeurenbedrijf Slimm Verzekerd en de hypotheekservicer Rapid Office.

Directieteam KroonRaad wordt uitgebreid

In 2018 heeft Qualiora Groep de overnames gerealiseerd van Prodoc (Xenter) en de hypotheekservicer Hiltos. De integratie van deze overnames in de organisatie alsmede de opstart van het assuradeurenbedrijf Slimm Verzekerd BV zijn afgerond.

Groei

Om de groei van de organisatie in goede banen te leiden, wordt de directie van KroonRaad per 1 augustus uitgebreid met Pim Peeters (40). Samen met oprichter/DGA Robert van den Broek vormt hij het directieteam. In de loop van 2019 wordt het team nog uitgebreid met een derde directielid, met in portefeuille de taken van commercieel directeur.

Intermediairbedrijven

KroonRaad met als hoofdvestiging Veldhoven omvat 29 FTE en werkt samen met met 370 intermediairbedrijven. Bruto-jaaromzet is € 5,8 miljoen.

Reageer op dit artikel