nieuws

Marketplace van CCS wint EFMA-award

Branche 1397

Software-ontwikkelaar CCS heeft met het open platform Marketplace de EFMA Accenture Innovation in Insurance Award gewonnen. De EFMA-awards bestaat uit zeven verschillende categorieën, CCS won de prijs in de categorie Insurtech. De award werd in ontvangst genomen door CCS-directeur Max Speur.

Marketplace van CCS wint EFMA-award

Marketplace is een open ecosysteem waar ook oplossingen van andere partijen eenvoudig via een AppCenter gekocht kunnen worden. Het wordt voor verzekeraars en intermediairs daardoor makkelijker om te innoveren in hun dienstverlening en hun processen te optimaliseren.

Innovatiekracht

Volgens marketingdirecteur bij CCS Jochem Davids werd Marketplace geprezen omdat het geen puntoplossing is. “Dat open karakter is iets dat de markt heel erg aanspreekt. Gebruikers zijn vrij om bestaande te partijen te koppelen, maar ook nieuwe partijen toe te voegen. De innovatiekracht neem daardoor heel snel toe.” CCS was de enige Nederlandse genomineerde voor een EFMA-award. De uitreiking vond dit jaar plaats in Amsterdam.

Reageer op dit artikel