nieuws

Marie-Louise de Smit wordt Cyber Deals Director Aon

Branche 495

Marie-Louise de Smit (46) is benoemd tot Cyber Deals Director. In deze nieuwe rol wordt zij binnen Aon verantwoordelijk voor het ontwikkelen en leveren van Cyber Insurance Solutions.

Marie-Louise de Smit wordt Cyber Deals Director Aon

In nauwe samenwerking met verzekeraars, klanten en partners helpt De Smit klanten om cyberrisico’s op een transparante en inzichtelijke manier verzekerbaar te maken.

Cyberrisico’s

“Het is niet de vraag óf een organisatie te maken krijgt met een cyberincident, maar wanneer”, zegt Marie-Louise de Smit. “In deze nieuwe uitdaging wil ik zowel klanten als verzekeraars efficiënt de zorgen van cyberrisico’s uit handen nemen, zodat zij zich maximaal kunnen richten op hun core business”.

Cybercontracten

De Smit heeft ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van voorwaarden, contracten en de ontwikkelingen op het gebied van technologie en cyber. Voor haar indiensttreding bij Aon heeft zij als advocaat diverse IT-bedrijven bijgestaan. Daarvoor heeft zij als accountmanager bij een groot IT-bedrijf gewerkt.

Reageer op dit artikel