nieuws

LiveAdvize gaat ondernemers aan adviseurs koppelen voor zakelijke vragen

Branche 671

Ondernemers kunnen vanaf vandaag op verschillende vakmedia vrijblijvend communiceren over zakelijke vraagstukken. Het online platform LiveAvdize wil ondernemers zo op een laagdrempelige manier koppelen aan zakelijk adviseurs. De chatfunctie is bijvoorbeeld geïntegreerd op de website van MissetHoreca.

LiveAdvize gaat ondernemers aan adviseurs koppelen voor zakelijke vragen

LiveAdvize verbindt de horecaondernemer die een vraag stelt automatisch aan de adviseur met de juiste expertise. De ondernemer kan ook zelf een zakelijk adviseur uitzoeken uit een lijst met aangesloten partijen. LiveAdvize wil een breed en dekkend aanbod van adviseurs kunnen aanbieden op alle relevante adviesgebieden. Van verzekeringen tot juridische vraagstukken, HR-kwesties of bedrijfsfinancieringen.

Vakportals

Volgens LiveAdvize hebben zich inmiddels enkele tientallen adviesorganisaties aangesloten. Het platform staat ook open voor nieuwe adviseurs die zich willen aanmelden. Om ondernemers te bereiken, zal de applicatie van LiveAdvize ook te vinden zijn bij brancheorganisaties en andere vakportals.

Sinds november werken ook leden van Adfiz mee in een pilot van het platform. “LiveAdvize geeft adviseurs een stevige plek op digitale platformen die voor ondernemers steeds belangrijker worden”, zegt Adfiz-woordvoerder Joerie van Looij. “Het past goed binnen onze innovatieprogramma om hier actief mee te experimenteren.”

Uitgeverij

LiveAdvize is vanaf vandaag beschikbaar via verschillende websites van Vakmedianet, de uitgeverij waar ook am: onder valt. Via titels als MissetHoreca en Cobouw bereikt het platform zo’n 400.000 ondernemers.

Reageer op dit artikel