nieuws

Jannie Benedictus zwaait na negen jaar af bij am:

Branche 1467

Jannie Benedictus, hoofdredacteur en uitgever van am:, neemt per 1 juli afscheid. Zij werkt sinds eind 2010 voor Het Verzekeringsblad dat later fuseerde met Assurantie Magazine.

Jannie Benedictus zwaait na negen jaar af bij am:
Sushilla Kouwen

Benedictus (1976) werd in 2015 adjunct-hoofdredacteur van de titel, en is sinds begin 2017 hoofdredacteur en uitgever van het verzekeringsportfolio van Vakmedianet. Zij zegt: “am: is een prachtige titel, waar ik vanuit allerlei rollen aan heb mogen werken. Er is veel gebeurd de laatste jaren, we hebben amweb verrijkt met  PA-toetsvragen en een Kifid Uitsprakenbank en bovendien de stap gezet naar betaalde memberships voor onbeperkte online toegang. Verder staat er een sterk eventportfolio met de am:dag uiteraard als jaarlijks hoogtepunt en am:vrouwen als mijn persoonlijke favoriet. Maar de ruggengraat van dit alles is en blijft: een redactie die snapt waar de verzekeringsbranche mee bezig is en met nieuws en achtergronden dagelijks duizenden lezers bedient. Ik ben er heel trots op dat am: nog altijd een leidende positie heeft als vaktitel in deze branche.”

Wat ze gaat doen weet ze nog niet. “Na negen jaar verzekeringsjournalistiek vind ik het tijd voor wat anders. Daar neem ik even de tijd voor. Ik wil mijn taken bij am: goed overdragen, en dan zien we weer verder.” Uitgeverij Vakmedianet is op zoek naar een opvolger.

Reageer op dit artikel