nieuws

Jaap Witteveen voorgedragen als CTO bij DAS

Branche 837

Jaap Witteveen (1967) is voorgedragen als Chief Transformation Officer (CTO) en lid van de statutaire directie van juridisch dienstverlener DAS Holding. Hij is nu nog verbonden aan KAS Bank, waar hij sinds 2014 als Chief Operations Officer verantwoordelijk is voor Operations, IT, Facility Management en HR.

Jaap Witteveen voorgedragen als CTO bij DAS

Daarvoor heeft hij diverse directiefuncties vervuld in de financieel zakelijke dienstverlening bij onder andere Theodoor Gillissen Bankiers en ABN Amro. De benoeming is onder voorbehoud van instemming door de aandeelhouders van DAS Holding op 24 juni 2019.

Hanneke Jukema, Chief Executive Officer bij DAS is verheugd over de komst van Jaap Witteveen. “De wereld van juridische dienstverlening verandert snel en DAS is als marktleider op het gebied van rechtsbijstand volop in transitie. Jaap is een sterke bestuurder en met zijn ruime ervaring met organisatiebrede verandertrajecten versterkt hij ons directieteam.”

Reageer op dit artikel