nieuws

Dela op tweede plek beste werkgevers van Europa

Branche 2073

Coöperatie Dela was zowel in 2018 en 2019 al de beste werkgever van Nederland. Ook op Europees niveau scoort ze hoge ogen: Dela blijkt de op één na beste werkgever van Europa.

Dela op tweede plek beste werkgevers van Europa
Het team van Dela eerder dit jaar bij de bekendmaking van beste werkgever van Nederland.

Tijdens Beste Europese Workplaces 2019 van Great Place to Work (GPtW) is bekendgemaakt dat de coöperatie in de categorie Large Workplaces (organisaties vanaf 500 medewerkers) de tweede positie heeft behaald. op de eerste plaats staat de Belgische schoenenketen Tofs.

HR-instrumenten

In totaal deden meer dan 2.800 nationale Best Workplaces uit 19 Europese landen mee aan de verkiezing. In 2018 stond Dela nog zevende op deze Europese lijst. In het juryrapport van GPtW staat dat Dela hoog scoort bij haar medewerkers door het brede en effectieve aanbod aan HR-instrumenten.

Warm en betrokken

Dela ontwikkelt haar werkgeversbeleid samen met de medewerkers, en probeert nieuwe HR-instrumenten eerst uit via een pilots De jury prijst ook dat de medewerkers hun werkgever zien als warm en betrokken.

Reageer op dit artikel