nieuws

Bart Janknegt in hoofddirectie VvAA

Branche 1015

Bart Janknegt is per direct toegetreden tot de hoofddirectie van VvAA Groep, de financieel dienstverlener voor professionals en organisaties in de gezondheidszorg. Hij wordt onder andere verantwoordelijk voor verzekeringen, rechtsbijstand, financieel en fiscaal advies, hypotheken en vermogensopobouw.

Bart Janknegt in hoofddirectie VvAA

Janknegt begon vorig jaar als directeur bij VvAA Groep, een collectief waarbij ruim 120.000 zorgverleners zijn aangesloten. Zijn promotie naar de hoofddirectie vloeit voort uit een nieuwe organisatiestructuur. VvAA heeft een managementlaag direct onder het bestuur opgeheven. De hoofddirectie van VvAA bestaat nu uit drie leden. Naast Janknegt zijn dat Kees Brouwer (voorzitter) en Freek Roelofs.

Reaal

Janknegt werkte voor zijn overgang naar VvAA als interim-directeur bij Loyalis. Daarvoor was hij ruim acht jaar lid van de directie van Reaal: de eerste drie jaar als operationeel directeur, daarna als commercieel directeur.

Reageer op dit artikel