nieuws

ANWB plukt Theo Brink weg bij Nationale-Nederlanden

Branche 2902

Theo Brink is de nieuwe financieel directeur van ANWB. Hij komt over van Nationale-Nederlanden, waar hij sinds 2013 cfo is van het schadebedrijf. Brink volgt Lidwien Suur op, die vertrekt naar de raad van bestuur van Achmea. De bondsraad nam op 15 juni de voordracht tot benoeming als penningmeester van de vereniging over. Brink (46) wordt in zijn nieuwe functie ook statutair directeur van de ANWB.

ANWB plukt Theo Brink weg bij Nationale-Nederlanden

Voor zijn bestuursfunctie bij Nationale-Nederlanden was Brink directielid bij ING Verzekeren. Tussen 2003 en 2008 was hij controller bij De Goudse. Een rol die hij ook had bij Tiel-Utrecht Verzekeringen. Brink zat tot de overname door Van Lanschot Chabot ook in de raad van commissarissen bij Mandema & Partners.

Overstap

De oud-NN’er volgt Lidwien Suur op, die de functie vervulde sinds juli 2016. Zij vertrekt per 1 juli bij ANWB. Net als Brink maakte ook Suur overigens de overstap van Nationale-Nederlanden naar ANWB en Unigarant.

Reageer op dit artikel