nieuws

Advieskantoor Geerts neemt dorpsgenoot DVG over

Branche 981

DVG Financiële Diensten uit Oosterhout is per 1 juni ingelijfd door adviesbureau Geerts. De twee dorpsgenoten worden per half juli samengevoegd in het pand van Geerts dat hemelsbreed 200 meter bij DVG vandaan ligt. De vijf medewerkers verhuizen mee, waardoor het totaal aantal werknemers van Geerts op 35 komt. De naam DVG zal verdwijnen.

Advieskantoor Geerts neemt dorpsgenoot DVG over

DVG-directeur en oud-voetballer van NAC Breda Wanny van Gils overleed vorig jaar juli op 59-jarige leeftijd. Sindsdien werd er door de nabestaanden gezocht naar een manier om het adviesbedrijf van Van Gils voort te zetten. Die oplossing werd gevonden bij Geerts. De nieuwe eigenaren benadrukken dat de DVG-adviseurs het vaste aanspreekpunt zullen blijven voor de klanten van het kantoor.

Familiebedrijf

Volgens directeur Sanne Geerts is DVG vooral sterk in hypotheekadvies, particulier schade en administratieve diensten. Het familiebedrijf Geerts stond afgelopen jaar op plaats 93 in de am:top 100 van grootste intermediairbedrijven. Sinds 1 januari van dit jaar staat de derde generatie Geerts aan het roer van het Brabantse kantoor.

Reageer op dit artikel