nieuws

Zeeuws-Brabantse fusie advieskantoren Zuyderleven en Bridge Street

Branche 2183

Assurantiekantoor Zuyderleven Groep uit Breda gaat samen met Bridge Street. Dat is het moederbedrijf van de kantoren Sureon (Roosendaal), Life Benefits (Breda) en Nationale Hypotheekbeurs (Vlissingen). Alle labels gaan verder onder de merknaam Zuyderleven.

Zeeuws-Brabantse fusie advieskantoren Zuyderleven en Bridge Street

Zuyderleven is een landelijk opererende financieel dienstverlener voor zowel hypotheken, schade zakelijk en particulier en pensioencommunicatie. Sureon is eveneens een breed kantoor. Nationale Hypotheekbeurs richt zich op hypotheekadvies en Life Benefits is pensioenadviseur.

Hoofdkantoor in Breda

De nieuwe combinatie telt 45 fte en heeft een jaaromzet van ongeveer € 7 miljoen. De groep gaat vanuit een nieuw hoofdkantoor in Breda werken. Daarnaast wil het fusiekantoor verspreid door het land hubs inrichten om van daaruit sneller bij klanten te kunnen zijn.

“De eenwording zorg ervoor dat Zuyderleven haar klanten nog beter kan helpen bij hun financiële toekomst”, aldus algemeen directeur Joris Martens in een persbericht over de fusie. “Het zal een versnelling opleveren van onze voortgaande groei.”

Reageer op dit artikel