nieuws

VLC & Partners neemt advieskantoor Kuysten over

Branche 2372

Kuysten Advies & Zekerheid uit Drunen wordt onderdeel van VLC & Partners, de nieuwe naam van Van Lanschot Chabot. De portefeuille van Kuysten gaat per 1 juni over naar VLC. Het Brabantse advieskantoor bestaat sinds 1990 en telt momenteel elf medewerkers die allemaal naar VLC mee overgaan. VLC groeit door de overname uit tot een adviesorganisatie met 285 werknemers en een omzet van 38 miljoen euro.

VLC & Partners neemt advieskantoor Kuysten over

Directeuren Pieter en Rianne Kuijsten blijven in dienst van het bedrijf. De naam van het advieskantoor blijft voorlopig behouden. “Kuysten is een sterk label in de regio, klanten kennen dat”, zegt directievoorzitter van VLC Lando te Molder. Of het kantoor van Kuysten in de toekomst ook in Drunen blijft, moet vanwege de korte afstand tot het VLC-hoofdkantoor in Den Bosch nog blijken. “Voorlopig blijft het in Drunen”, aldus Te Molder.

Brede dienstverlening

Volgens VLC kenmerkt Kuysten zich door hoogwaardige dienstverlening en een bijzonder stabiel klantenbestand. Voor de klanten van het advieskantoor verandert er verder niets. “Ze krijgen met VLC de beschikking over nog meer expertise. Als ze bredere dienstverlening nodig hebben, hoeven ze dat niet meer van buiten te halen.”

Reageer op dit artikel