nieuws

Marga Hoek nieuwe commissaris Aegon Nederland

Branche 855

Marga Hoek is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Aegon Nederland. Zij is de opvolger van de vertrekkende Doekle Terpstra.

Marga Hoek nieuwe commissaris Aegon Nederland

Hoek (1965) is volgens Aegon internationaal boegbeeld duurzaam ondernemen en investeren, auteur van diverse bekroonde boeken en onder meer vice-voorzitter van de raad van commissarissen van Mazars accountants.

Eerder dit jaar traad ook Ger Vrancken (1962) aan in de raad van commissarissen. Hij is Daniëlle Jansen Heijtmajer opgevolgd als voorzitter van het Risk & Audit Committee. Hij bekleedde eerder directiefuncties bij ING en Achmea.

De overige leden van de raad van commissarissen zijn Daniëlle Jansen Heijtmajer (voorzitter), Damiaan Jacobovits de Szeged en Gábor Kepecs.

Reageer op dit artikel