nieuws

Jan-Hendrik Erasmus (NN) voorzitter CRO-Forum

Branche 651

Jan-Hendrik Erasmus is de nieuwe voorzitter van het CRO-forum, een groep risicomanagers uit de verzekeringssector die zich richt op het ontwikkelen en promoten van best practices op het gebied van risicobeheer.

Jan-Hendrik Erasmus (NN) voorzitter CRO-Forum

De Chief Risk Officer van NN Group en lid van de Management Board was al vice-voorzitter. Hij volgt Angela Darlington op die is afgetreden in verband met haar benoeming tot interim-CEO van de Britse verzekeringsactiviteiten van Aviva Group.

Beleggingsproducten

Erasmus trad in september 2016 toeg tot NN Group. Daarvoor was hij partner in de sector financiële dienstverlening van Oliver Wyman en werkte hij bij Lucida plc en Prudential plc’s. Hij begon zijn carrière met het ontwikkelen van beleggingsproducten met Momentum Life in Zuid-Afrika.

Veerkrachtige verzekeringssector

“Het CRO-forum blijft een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van de beste praktijken in de industrie in een snel veranderend risico- en bedrijfslandschap, aangezien we blijven bijdragen aan een veerkrachtige verzekeringssector van 2020 en daarna”, aldus Erasmus over zijn nieuwe rol. Hij is benoemd voor de duur van één jaar.

Reageer op dit artikel