nieuws

Coen Mom verlaat Aon

Branche 4837

Coen Mom, Chief Affinity & SME bij Aon Nederland vertrekt bij Aon met ingang van 1 september. Nu de integratie van UMG binnenkort succesvol wordt afgerond, zit zijn belangrijkste taak erop.

Coen Mom verlaat Aon

Coen Mom begon november 2008 als CEO bij de Unirobe Meeùs Groep en begeleidde de hele overgang naar Aon. Zijn taken worden na zijn vertrek waargenomen door Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland.

Naadloze integratie

“Ik ben erg trots op hoe de Unirobe Meeùs Group naadloos is geïntegreerd in de Aon-organisatie”, zegt Mom. “Onze loyale klanten en trouwe medewerkers ben ik enorm dankbaar voor de steun gedurende de afgelopen ruim 10 jaar. Samen hebben we een echt betekenisvol en modern klantbedrijf gebouwd. Nu de integratie is voltooid, is dit een natuurlijk moment voor een nieuwe stap in mijn werkzame leven.”

Reageer op dit artikel