nieuws

Claeren Advies Groep neemt Taylor Mates uit Oss over

Branche 3332

Assurantiekantoor Taylor Mates uit Oss wordt overgenomen door de Claeren Advies Groep. De financieel dienstverlener uit Den Bosch groeit daarmee naar een adviesorganisatie met 79 werknemers en een omzet van ruim 8,5 miljoen euro. Het bijna honderd jaar oude Claeren wil met de overname de positie van het bedrijf versterken binnen de driehoek Den Bosch, Oss en Eindhoven. Taylor Mates blijft voorlopig gevestigd in Oss en zal daar ook onder eigen naam blijven opereren.

Claeren Advies Groep neemt Taylor Mates uit Oss over

“Wij kenden Taylor Mates al als professionele collega met goede proposities op inkomens- en pensioenadvisering en een groot regionaal netwerk. Vanuit onze groeistrategie een relevante organisatie om toe te voegen aan de Claeren Advies Groep”, zegt algemeen directeur Marc Claeren. Volgens Taylor Mates-directeur Peter Taylor Parkins lijken de bedrijven qua visie veel op elkaar en stelt het samengaan hem in staat om een bredere dienstverlening aan te bieden. Claeren en Taylor Mates richten zich voornamelijk op de ondernemer en de zakelijke markt.

Versterking

Voor de relaties van Claeren betekent de overname een versterking van het adviesteam voor pensioen, leven en hypotheken. Andersom wordt de bestaande Arbo- en HR-dienstverlening van Claeren beschikbaar voor de portefeuille uit Oss. “Daarnaast biedt het kansen voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen en specialiseren”, zegt operationeel directeur Michiel Laarman. In de laatste am:top 100 van grootste intermediairbedrijven stond Claeren op plaats 66. Met deze overname zou het qua omzet uitkomen rond plaats 40.

Reageer op dit artikel