nieuws

CEO Achmea-dochter Eureko Sigorta treedt terug

Branche 1069

Can Akın Çağlar treedt per 10 mei terug als Chief Executive Officer (CEO) van Eureko Sigorta, dochteronderneming van Achmea in Turkije. Hij heeft deze functie de afgelopen vijf jaar vervuld.

CEO Achmea-dochter Eureko Sigorta treedt terug

Can Akın Çağlar blijft tot eind juli aan als speciaal adviseur van Robert Otto, lid van de Raad van Bestuur van Achmea en voorzitter van de Raad van Commissarissen van Eureko Sigorta. Hij heeft er tevens mee ingestemd vanaf augustus te fungeren als onafhankelijk vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van Eureko Sigorta. Can Akın Çağlar blijft ook voorzitter van het Turkse Verbond van Verzekeraars.

Digitalisering

“Eureko Sigorta heeft de afgelopen jaren belangrijke stappen gezet in de richting van digitalisering van het bedrijf en versterking van de relatie met Garanti Bank”, zegt bestuursvoorzitter Willem van Duin van Achmea.
Uco Vegter, momenteel divisievoorzitter Internationaal bij Achmea, zal als CEO van Eureko Sigorta optreden tot Achmea een nieuwe CEO heeft benoemd.

Reageer op dit artikel