nieuws

Robbert Bakker vertrekt met stille trom bij Knab

Branche 4103

Robbert Bakker is per 1 april gestopt als CEO van Knab. Dat bevestigt woordvoerder Anita Wassink van Aegon, waar Knab onderdeel van is, desgevraagd aan amweb. Zijn werkzaamheden zijn overgenomen door het huidige managementteam.

Robbert Bakker vertrekt met stille trom bij Knab

Knab heeft ervoor gekozen niet actief naar buiten te brengen dat de CEO is vertrokken. “Hij is niet ontslagen”, is het enige wat Wassink kwijt wil over het vertrek. “Hij heeft zelf besloten weg te gaan.”

Verschil van inzicht

De voorganger van Bakker en oprichter van Knab, René Frijters, vertrok bijna twee jaar geleden bij Knab vanwege een verschil van inzicht over de manier van leidinggeven aan het fintechbedrijf.

Bakker was sinds eind 2017 werkzaam bij Knab. Daarvoor werkte hij 12,5 jaar bij KPN en 3 jaar bij Aegon. Knab telt in totaal 365 medewerkers en had eind 2018 112.113 particuliere klanten en 114.146 zakelijke klanten.

Reageer op dit artikel