nieuws

Uitzender YoungCapital breidt samenwerking met Lindenhaeghe uit

Branche 827

Kandidaten van uitzender YoungCapital kunnen vanaf april hun wft-diploma’s halen via een nieuw online programma van Lindenhaeghe. Met het digitale leertraject moeten de young professionals binnen een week klaar zijn om hun examen af te leggen. De uitbreiding van de samenwerking volgt na een geslaagde pilot uit 2018 om kandidaten met een Wft Zorg-diploma af te leveren aan de arbeidsmarkt.

Uitzender YoungCapital breidt samenwerking met Lindenhaeghe uit

De opleider kan de studenten en andere werkzoekenden van YoungCapital nu trainingen aanbieden binnen het volledige Wft-, PE, en PA-domein. De studievoortgang wordt bijgehouden door zogeheten Peope Development Advisors van YoungCapital. De recruiter houdt ook zicht op de ingeplande examens en examenresultaten.

Specialistische opleidingen

YoungCapital en Lindenhaeghe zijn in gesprek om te kijken of ze de samenwerking nog verder kunnen uitdiepen. Bijvoorbeeld in het aanbieden van specialistische financiële opleidingen en trainingen. YoungCapital is sinds 2015 de nieuwe naam van StudentenWerk. Er werken ongeveer 1.300 mensen via het bedrijf met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar.

Reageer op dit artikel