nieuws

Marleen Lemmens verruilt Aegon voor Aon

Branche 3322

Marleen Lemmens (1966) is met ingang van 1 juni benoemd tot Chief Transformation Officer (CTO) bij Aon Nederland. In deze nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor het efficiënter en effectiever organiseren van de operationele processen van de verschillende bedrijfsonderdelen van Aon.

Marleen Lemmens verruilt Aegon voor Aon

Daarbij gaat zij zich richten op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten en het beter faciliteren van medewerkers. De focus komt daarbij te liggen op innovatie en digitalisering. Daarnaast zal Lemmens ook een belangrijke rol spelen bij de succesvolle afronding van de integratie van UMG (Unirobe Meeùs Groep) in Aon.

Top 75 powervrouwen

Lemmens is nu nog directeur Levensverzekeringen bij Aegon Nederland. Eerder was zij verantwoordelijk voor de transitie van de zakelijke schadeportefeuille van Aegon naar Allianz. Lemmens staat op de 38e plaats in de am: top 75 powervrouwen.

Reageer op dit artikel