nieuws

Eliana van der Jagt nieuwe bestuurder Regiobank-vereniging

Branche 1000

Eliana van der Jagt-Kalverda is toegetreden tot het bestuur van de Verenigde Regiobank Adviseurs (VRA). Ze wil innovatievere producten voor de bank maken.

Eliana van der Jagt nieuwe bestuurder Regiobank-vereniging

Van der Jagt is adviseur en vennoot van financieel advieskantoor Kramer Advies in Haarlem. Het kantoor heeft tevens een vestiging van Regiobank. Ze wil zich in het bestuur hardmaken voor innovatie en efficiëntere processen. Het karakter van ‘de bank met het menselijk gezicht’ moet daarbij behouden blijven, aldus Van der Jagt.

Belangenbehartiger

De vereniging behartigt de belangen van alle bij Regiobank aangesloten kantoren. Bij de VRA zijn ondernemers aangesloten met in totaal meer dan 531 vestigingen. De vereniging heeft een zevenkoppig bestuur. Cees Meijer, directeur van een kantoor in Bodegraven, is voorzitter.

Reageer op dit artikel