nieuws

DenK neemt online communicatiedienst ZekerWeb over van Marketingplaats

Branche 618

Marketingplaats heeft de ZekerWeb-formule per direct verkocht aan DenK Internet Solutions. Door de overname van zowel de klantenportefeuille als het technische platform wordt DenK de grootste leverancier van websiteservices voor financieel dienstverleners. Beide partijen leveren online communicatiepakketten voor het intermediair.

DenK neemt online communicatiedienst ZekerWeb over van Marketingplaats

William Diebels, eigenaar van DenK, is blij met de stap. “Door de overname groeit ons bedrijf flink en maakt het tevens een mooie technische sprong. Marketingplaats heeft de afgelopen jaren namelijk fors geïnvesteerd in een nieuw en geavanceerd CMS-systeem voor websites. Dit systeem gaan we nu breder toepassen.”

Betrokken

Marketingplaats-eigenaar Pieter de Gier blijft het komende jaar betrokken bij DenK om te zorgen voor een soepele overgang. Marketingplaats gaat zich volledig richten op het ontwikkelen en exploiteren van platformwebsites. De klanten die momenteel gebruikmaken van ZekerWeb zijn volgens de twee bedrijven al geïnformeerd over de overname.

Reageer op dit artikel