nieuws

Branche gaat op de pedalen door Bollenstreek

Branche 1067

Wielerliefhebbers uit de verzekeringswereld stappen op vrijdag 24 mei op de fiets voor het goede doel. Vanuit Lisse pedaleren de sportievelingen tussen de bollenvelden door om te netwerken op de fiets.

Branche gaat op de pedalen door Bollenstreek

Het is de zesde keer dat de Insurance Cycle Tour plaatsvindt. Fietsfanaten kunnen kiezen uit rondes van 55, 85 en 135 kilometer. Start en finish is in Lisse. Dezelfde routes worden twee dagen later gereden door het grote wielerpubliek tijdens de toertocht Bollenstreek Classic.

Goed doel

De opbrengst van de Insurance Cycle Tour gaat naar HandicapNL. Die organisatie deelt verwenboxen uit aan gezinnen met een beperking. In 2018 werd met de wielerrit € 10.000 opgehaald voor dit goede doel. Net als vorig jaar zal wereldkampioen allroundschaatsen Patrick Roest na afloop van het evenement de cheque met de opbrengst uitreiken.

Inschrijven voor de Insurance Cycle Tour kan via deze website. De toertocht is een initiatief van letselschadekantoren Ard Korevaar Personenschade en TotaalSupport.

Reageer op dit artikel