nieuws

Argenta-directeur Touwslager gaat NVHP leiden

Branche 658

Ronald Touwslager is de nieuwe voorzitter van de Nederlands Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). De ceo van Argenta Bank Nederland volgt Evert Creemers op die om gezondheidsredenen de voorzittershamer neerlegt.

Argenta-directeur Touwslager gaat NVHP leiden

Touwslager, die zeven jaar lang directievoorzitter was van Rabobank-dochter Obvion, werd vorig jaar benoemd tot ceo van Argenta Spaarbank en Argenta Assuranties in Nederland. Nieuw bij de NVHP is hij allerminst. Hij maakt al sinds 2014 deel uit van het bestuur van de beroepsvereniging.

Meer bestuursleden

De hypothecair planners benoemden afgelopen week tijdens de ledenvergadering nog twee nieuwe bestuursleden. Turhan Özgüner (directeur intermediaire distributie hypotheken ING) en Michael van der Hoeden (specialist advieskwaliteit De Hypotheker) hebben een zetel gekregen in het NVHP-bestuur.

Ook Mark Sanders (eigenaar De Financiële Wooncoach) en Peter Wormskamp (eigenaar van Helder Beheer zijn nieuwe bestuurders. Zij gaven tot deze maand leiding aan de Stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners binnen de NVHP. Die stichting houdt formeel op te bestaan, de taken zijn geïntegreerd in de vereniging.

Reageer op dit artikel