nieuws

Voormalig Achmea-directeur Joost Peters overleden

Branche 2921

Joost Peters, oud-directeur van onder meer Interpolis en Zilveren Kruis, is afgelopen vrijdag op 72-jarige leeftijd overleden.

Voormalig Achmea-directeur Joost Peters overleden

Peters werkte lange tijd voor Achmea. In die periode was hij onder anderen commercieel directeur van Zilveren Kruis en Interpolis en directievoorzitter van Achmea Corporate Relations. In januari 2007 werd hij adviseur van de raad van bestuur.
Daarnaast was Joost Peters sinds augustus 2009 honorair consul-generaal van Turkije. “In die functie heeft hij zich enthousiast en energiek ingezet voor het versterken van de relatie tussen Nederland en Turkije op gebieden als handel, kunst, cultuur en hoger en universitair onderwijs”, aldus Achmea.

Reageer op dit artikel