nieuws

Twee nieuwe overnames voor BeneVia Heinenoord

Branche 4774

Intermediair BeneVia Heinenoord heeft per 1 februari de kantoren Bos en Toet uit Zoetermeer en Hokke Vogelaar Den Haan uit Oud-Beijerland overgenomen. Het bedrijf meldt bovendien op zoek te zijn naar nieuwe overnamekandidaten.

Twee nieuwe overnames voor BeneVia Heinenoord

De assurantiekantoren Bos en Toet en Hokke Vogelaar Den Haan gaan inclusief personeel op in BeneVia Heinenoord. Dat is zelf onderdeel van investeerder Qmulus. Afgelopen jaar breidde BeneVia Heinenoord al uit met de overnames van Van Santen en Johanknegt.

Positie in top 20

Daarmee is de groeihonger nog niet gestild. Het intermediairbedrijf van directeur Arie van den Berg (foto) zegt verder te willen uitbreiden door zowel nieuwe overnames als autonome groei. Afgelopen najaar stond het bedrijf op nummer 23 in de am:top 100 van grootste intermediairbedrijven met een omzet van ruim € 20 miljoen over 2017. Van den Berg ambieert een stevige positie in de top 20 van het intermediaire landschap.

Reageer op dit artikel