nieuws

Piet van der Made overleden

Branche 3010

Piet van der Made (82) is naar nu bekend is geworden op 27 februari overleden. Hij was van 2001 tot en met 2008 voorzitter van de Testcommissie van de erkenningsregeling Registermakelaar in Assurantiën (RMiA).

Piet van der Made overleden

Binnen de Stichting Assurantie Registratie (SAR) stond hij bekend als een gedreven en kundig ‘verzekeringsman’ en ‘mensenmens’.  “Hij vervulde deze rol met veel passie en kundigheid, en was in deze rol kritisch, maar rechtvaardig voor de kandidaten”, melden stichtingsbestuur en -medewerkers in een in memoriam.

Humor en grote inzet

“In zijn werkzame leven zeer gerespecteerd en gekend door velen binnen de verzekeringsbranche, zowel intermediair en verzekeraars. En door de collega’s en medewerkers van de SAR op handen gedragen voor zijn humor, vriendelijkheid maar zeker ook zijn harde werken en grote inzet.

Volgens de SAR kenmerkte Piet van der Made zich door zijn schat aan kennis en ervaring, die hij ook graag deelde met anderen. “Hij was voor een groot aantal mensen in de branche een klankbord en een mentor. Wij zullen zijn kennis, ervaring en humor erg missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en wensen hen sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.”

Reageer op dit artikel